Dag 11 Dudelange -Athus 30km
27 mei 2026 - Antwerpen, België
Vanmorgen met prachtig weer vertrokken. Een rustig ritje,in de mooie natuur en heuvelend. Deze route werd uitgestippeld door Mark en An. Dan begint ons treinavontuur. We bereiken voorspoedig Athus en stappen op de trein naar Aarlen. We vertrokken tijdig, maar na enkele haltes stopt de trein, technische problemen met de signalisatie. Deze zouden snel verholpen zijn maar uiteindelijk wordt de trein geannuleerd. Na veel overleg beslissen we met de fiets naar het station Marloie te rijden om daar de trein Luik te nemen. We zitten op de trein en vernemen plots dat ook deze trein geannuleerd wordt. Na een uur rijdt er toch een trein naar Luik. In Luik stappen we op de trein naar Brussel maar ook deze rit wordt geannuleerd. De reden hiervoor was een verdacht pakje in het station van Leuven. De Nmbs raadt ons aan om de trein te nemen naar Landen om vervolgens over Hasselt naar Lier te rijden. Toch niet zo een goed idee want er is geen aansluiting naar Hasselt omdat die trein over Leuven moet komen. Na 2 uur wachten is het station in Leuven vrijgegeven en stappen we terug op een trein naar